Find Hårspænde blandt 224+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående hårspænder er senest opdateret i dag (22/07 - 2024) kl. 09:06

Du er landet på Hårspænde.dk, det helt rigtige sted at finde hårspænder. Vi har udvalgt 224 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det hårspænde tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 224 forskellige hårspænder fra 18 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Petit by Sofie Schnoor Hårspænde - 2-pak - Lilla

Petit by Sofie Schnoor Hårspænde - 2-pak - Lilla

79,95 kr.

47,97 kr.

Billede af Hårklemmer - Guld - 2 Stk

Hårklemmer - Guld - 2 Stk

39,95 kr.

29,95 kr.

Billede af Sofie Schnoor Hårsløjfer - 2-pak - Sort

Sofie Schnoor Hårsløjfer - 2-pak - Sort

89,95 kr.

53,97 kr.

Billede af Hårspænder og Hårelastikker Sæt 26 stk - Great Pretenders

Hårspænder og Hårelastikker Sæt 26 stk - Great Pretenders

39,99 kr.

20 kr.

Billede af Parsa Beauty Hårspænder Small - 6 stk.

Parsa Beauty Hårspænder Small - 6 stk.

36 kr.

31 kr.

Billede af Name It 2-Pak Hårspænder, Sølv Glitter - Legekammeraten.dk

Name It 2-Pak Hårspænder, Sølv Glitter - Legekammeraten.dk

19,95 kr.

9,95 kr.

Billede af Petit by Sofie Schnoor Hårspænde - 2-pak - Rose Glitter

Petit by Sofie Schnoor Hårspænde - 2-pak - Rose Glitter

79,95 kr.

47,97 kr.

Billede af Creamie Hårspænde - 3-pak - Cloud

Creamie Hårspænde - 3-pak - Cloud

99,95 kr.

59,97 kr.

Billede af Hårspænder med tyl - Great Pretenders

Hårspænder med tyl - Great Pretenders

39,99 kr.

20 kr.

Billede af Lav Selv Knækspænder I Sølv - Diy Hårspænder - 10 Stk

Lav Selv Knækspænder I Sølv - Diy Hårspænder - 10 Stk

39,95 kr.

29,95 kr.

Billede af Petit by Sofie Schnoor Hårspænde - 9x5 cm - Blomster - Grøn

Petit by Sofie Schnoor Hårspænde - 9x5 cm - Blomster - Grøn

129,95 kr.

77,97 kr.

Billede af Lalaby Hårspænde m. Sløjfe - Big - Pepita Check

Lalaby Hårspænde m. Sløjfe - Big - Pepita Check

149,95 kr.

89,97 kr.

Billede af Lav Selv Knækspænder I Sølv - Diy Hårspænder - 100 Stk

Lav Selv Knækspænder I Sølv - Diy Hårspænder - 100 Stk

169,95 kr.

149,95 kr.

Billede af Hårspænder, hjerter

Hårspænder, hjerter

39,99 kr.

20 kr.

Billede af Name It 4-Pak Hårspænder, Sort Glitter - Legekammeraten.dk

Name It 4-Pak Hårspænder, Sort Glitter - Legekammeraten.dk

19,95 kr.

9,95 kr.

Billede af Parsa Beauty Hårspænde Medium - 1 stk.

Parsa Beauty Hårspænde Medium - 1 stk.

36 kr.

31 kr.

Billede af Hårspænde fra By Stær - Summer Shells rosa

Hårspænde fra By Stær - Summer Shells rosa

64,95 kr.

45,46 kr.

Billede af Creamie Hårspænde - 3-pak - Dawn

Creamie Hårspænde - 3-pak - Dawn

99,95 kr.

59,97 kr.

Billede af Lund Marguerit hårspænde i forgyldt Sølv

Lund Marguerit hårspænde i forgyldt Sølv

1495 kr.

995 kr.

Billede af PARSA large hair clip in taupe

PARSA large hair clip in taupe

50,50 kr.

28 kr.

Du kigger lige nu på 224 hårspænder fra 18 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Alvilda Babyliss Bows by Stær Cóndor Georg Jensen Hound Konges Sløjd Little Wonders Lund Copenhagen Maanesten Meri Meri Mimi & Lula Name It Pernille Corydon Sofie Schnoor Souza Wheat Woodland

6 tips til at vælge det hårspænde der matcher til dig

Har du brug for at købe nogle nye hårspænder men er du lidt i tvivl om, hvilket design der er det rette for dig? Fortvivl ikke! I denne artikel får du nogle tips til hvordan du finder frem til det helt rette hårspænde til dig og din stil. Læs med her hvis du er kvinde og det har interesse for dig.

Din hårfarve

Det først du bør overveje er din hårfarve – og såmænd også din hudfarve og lignende. Der er ganske enkelt bestemt farver, som simpelthen passer os meget bedre end andre.

Det er for eksempel meget pænt at have nogle farver på blondt hår, imens det hurtigt kan se sjovt ud hvis du har rødt hår. Og et brunt spænde kan for eksempel være meget flot på blondt hår, men det kan hurtigt forsvinde væk i det brune hår. Farven på hårspændet er derfor så absolut noget du bør overveje nøje, når du gerne vil købe et nyt.

Tag også et hurtigt kig på din hudfarve og se hvorvidt du har en varm eller kold undertone. Du kan finde en del guides og lignende på nettet om, hvordan du kan finde frem til din undertone. Men i bund og grund handler det om, at de fleste af os kan deles op i varme eller kolde undertoner. Og de fleste farver omkring os har også enten varme eller kolde undertoner. Og hvis du har en varm undertone, så vil farver med farve undertoner automatisk også se pænere ud på dig.

Klassisk eller moderne stil?

Du kan få et hårspænde i mange forskellige stile. Et af de vigtigste spørgsmål du bør stille dig selv i forbindelse med køb af et hårspænde er, hvilken stil du gerne vil købe det i. Vil du for eksempel gerne have et meget moderne look eller et mere klassisk udseende?

Dette kommer meget an på din egen generelle stil og hvordan du godt kan lide at anrette dit tøj. Prøv at tænke lidt over hvilken stil du har generelt. Går du meget i moderne tøj? Eller kan du godt lide det mere klassiske look?

Hvor feminint skal det være?

Et hårspændes design hænger også meget sammen med hvor feminint dette hårspænde skal være. Du kan få nogle hårspænder der er utroligt feminine med frynser, perler og lignende. Men du kan også finde nogle der ikke er så feminine men mere praktiske anlagte. Du skal naturligvis vælge det hårspænde, som passer bedst til din personlige stil.

Størrelsen

Du kan få et hårspænde i mange forskellige størrelser og dette er derfor også noget du bør overveje nøje, når du køber et. Hvor stor har du egentlig brug for at dit hårspænde skal være?

Svaret på dette kommer til dels an på hvor meget hår du har, som skal holdes tilbage af hårspændet. Men det kommer også an på hvilken frisure du gerne vil lave med hårspændet. Hvis det for eksempel skal holde til at få alt håret væk fra ansigtet, så skal det ofte være et meget større hårspænde du får fat i – medmindre du altså har meget lidt hår.

Men det kan også være, at du blot skal have et hårspænde, som lige kan holde pandehåret tilbage imens du arbejder. Så er det et meget mindre hårspænde, du skal ud og have fat i.

Formålet med spændet

Tænk også på formålet med hårspændet. Er det udelukkende af praktiske årsager, at du skal købe dette hårspænde? Eller er det fordi det skal pynte, når du skal afsted til fest?

Der kan være mange årsager til, at man vælger at købe et hårspænde. Det kan være en god ide at klargøre for dig selv, præcis hvorfor du gerne vil købe dette spænde. På den måde vil det blive en del nemmere for dig at finde frem til den rette.

Plastic eller ej?

Til sidst skal du også overveje, hvorvidt dit hårspænde skal være af plastic eller måske til dels lavet af stof. Der er fordele og ulemper ved de forskellige materialer, som du kan købe dit hårspænde i.

Det er for eksempel en kæmpe fordel at bruge et udelukkende plastic hårspænde, hvis du skal bruge det i våde omgivelser. Hvis du for eksempel skal ud og svømme eller lignende, så kan det være en meget god ide at have et hårspænde udelukkende af plastic. På den måde er det vandafvisende og vil ikke gå hen og blive så hurtigt ødelagt, som hvis det for eksempel var lavet af stof.

Omvendt kan det være et meget pænt look, når man har et hårspænde, som til dels er lavet af stof. Det kan give et helt andet look, fordi det netop er lidt anderledes.

3 udmærkede argumenter for at bestille dit hårspænde online i stedet for i butik

Skal ikke stå tæt

Når man går i butikker kommer man tæt på andre mennesker - det kan ikke undgås. Og i virkeligheden også mere tæt end man måske selv bryder sig om.

For folk har nogle mindre charmerende sider, som de gerne får vist frem når de handler. Der er altid mindst én der kunne trænge til et bad.

Der er altid én der højlydt pudser næse. Der er et par stykker der ikke fjerner bussemænd og ørevoks.

Og nogle har madrester i skægget.

At stå tæt på alle disse personer undgår du heldigvis ved at købe dit hårspænde på nettet.

Ikke kun de almindelige hårspænder

Udvalget er meget større når du køber på nettet.

Og det skyldes simpelthen at en webshop sælger til alle dem i Danmark der leder efter et billigt hårspænde, mens den lokale butik kun servicerer lokalområdet.

Flere potentielle kunder begyder at du kan sælge mange flere produkter, og det gør at du har mulighed for at tage flere varianter hjem - der er simpelthen flere der gerne vil købe dem.

Og derfor har du et meget større udvalg når du køber online.

Der er levering til døren

Ikke nok med at du ikke behøver forlade sofaen for at bestille - du behøver heller ikke hente din bestilling selv. Du kan blive derhjemme lige indtil postbuddet ringer på døren og afleverer din pakke. Som regel kan du få dit hårspænde med hurtig levering (nogle gange også gratis) så du skal som regel ikke vente mere end 1 eller 2 dage før du har varen i hånden.

Find det du mangler på hårspænde.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 624 produkter fra mere end 49 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 868 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-21 09:06:30.

2
Produkttyper
624
Produkter
49
Forhandlere
868
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.